För Arbetssökande

Få hjälp under hela resan mot ett nytt jobb. Med individuell coachning och anpassade insatser stöttar vi dig för att hitta en anställning eller utbildning som på längre sikt leder till en tjänst inom en bransch där det finns efterfrågan på arbetskraft.

Så Arbetar Vi På Matchadirekt:

Kartläggning av dina kompetenser och erfarenheter. Vi sätter upp ett mål, gör en plan och en strategi.

Du tilldelas en kontaktperson och tar del av individuell coachning samt meningsfulla föreläsningar, aktiviteter och jobbsupport. 

Våra jobbmatchare och din coach hjälper dig regelbundet med matchningen mot relevanta arbetsgivare.

 

 

Hos oss får varje kandidat en personlig coach som står vid din sida under hela resan, från första möte ända fram till målet om att få en anställning. Vi undersöker vilka specifika behov just du har för att kunna nå dina mål och ger dig stöd och motivation i varje steg.

Registrera dig hos oss redan idag. Du kan välja oss direkt hos Arbetsförmedlingen om du har rätt att delta i en arbetsmarknadsåtgärd som exempelvis Rusta och Matcha 2. Du är även hjärtligt välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa eller stödja just dig.

För Arbetsgivare

Är du arbetsgivare och vill hitta ny kompetens utan att spendera stora summor på rekryteringstjänster? Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vår omfattande kandidatdatabas med ett ständigt inflöde av nya kandidater varje vecka. Våra matchare arbetar aktivt för att hitta rätt kandidater till befintliga jobb och passande jobb åt våra kandidater inom flera olika branscher.

Vårt mål är att bidra till integration och mångfald på arbetsmarknaden genom att hitta långsiktiga anställningar. I samarbete med Arbetsförmedlingen kan vi även erbjuda personal genom olika arbetsmarknadstjänster, såsom introduktionsjobb, nystartsjobb, extratjänst och lönebidrag för personer med nedsatt arbetsförmåga. Detta underlättar för företag att anställa samtidigt som det hjälper människor att få en fot in på arbetsmarknaden.

 

Processen

Kartläggning och beskrivning av arbetskraftsbehovet.

Presentation av passande kandidater utifrån kravprofilen.

Uppföljning och utvärdering för att säkerställa en lyckad och hållbar rekrytering.

Rätt Person På Rätt Plats – Effektiv Rekrytering Helt Kostnadsfritt!

Om ditt företag behöver anställa mer personal, hjälper våra professionella matchare till genom att presentera passande kandidater och kan även ge stöd under rekryteringsprocessen vid behov – helt kostnadsfritt! Det innebär betydande fördelar för dig som arbetsgivare, eftersom du kan spara både tid och pengar genom att undvika att gå igenom stora mängder ansökningar eller betala för dyra rekryteringstjänster. Vi presenterar enbart kandidater som besitter rätt kompetens eller som vi bedömer kan uppfylla dina krav och önskemål inom kort tid.