Om oss på Matchadirekt

DigialMcenter AB (DMC)

DigialMcenter AB (DMC) är ett företag som arbetar med integration, arbetsmarknads-program, digitalisering, rekrytering, utbildning och rådgivning, för näringslivet och för den offentliga sektorn.

 

Just nu har DMC skapat tre IT verktyg som ska göra det lättare att integreras i samhället genom språkundervisning, arbetsmatchning och samhällsundervisning. Genom appar och smarta IT lösningar snabbar DMC på integrationsprocessen för utsatta samhällsgrupper.

 

Matchadirekt

Matchadirekt hjälper dig som arbetssökande att matchas till företag. Vi hjälper dig med ditt arbetssökande och den personliga kontakten med arbetsgivare för att uppnå bästa resultat. Vår vision är att vara branschens bästa matchare och vårt mål är att skapa framgång för individer och organisationer. Våra kontor i Sverige drivs av engagerade företagare som vill uppnå det bästa för individen samt för företagen vi samarbetar med.

 

Matchadirekt är skapad för att effektivisera rekryteringen samt arbetssökandet. Matchadirekt är en lätt platt form att använda sig av för att hitta sitt blivande arbete eller sin blivande kollega. Det finns Språkstöd på sju (7) olika modersmål för att underlätta integration för nyanlända. Språkstödet kan även vidja kandidat listan och arbetsgivare har lättare att hitta rätt kandidater i och utanför Sverige. Matchadirekt funktionen matchar ihop kandidaterna med rätt arbete och sparar onödiga letande. Arbetsgivaren kan även söka bland CV och kontakta kandidater som är intressanta för vissa tjänster.

Job Portal

BiXma is the best job search engine